Sisustus

Halloween askarteluja

30.10.2015

Halloween kurpitsa

KummitusHalloween kummitukset

 

 

 

 

 

 

 

Viime viikonloppuna remontti nytkähti taas mukavasti eteenpäin, kun sähkömies kävi kytkemässä loput keittiön laitteet, mikä tarkoitti sitä, että saimme viimein lieden käyttöön! Lisäksi olemme tapetoineet (mistä jo pientä fiilistelyä instassa) ja järjestelleet tavaroita paikoilleen.

Kaikesta kiireestä huolimatta oli tarkoitus tehdä muutamia halloween askarteluja, vaikka meillä ei halloweeniä sen ihmeemmin juhlita. Pyhäinpäivä osuu samalle päivälle ja meillä on ollut tapana käydä haudalla ja rauhoittaa menoa sen myötä. Halloween askartelut on kuitenkin hauskaa yhdessä tekemistä lasten kanssa ja meillä vanhimmat lapset osaavat jo odottaa kurpitsalyhtyä, koska olen toteuttanut sellaisen aiempinakin vuosina. Tänä vuonna koitin saada ilkeän ja häijyn oloisen kurpitsan aikaiseksi ja se taisi onnistua 😀 Toinen askartelu oli Instagramista bongattu idea eli vaahteran lehdistä tehdyt haamut, mikä on on varsin helppo ja nopea toteuttaa, varsinkin kun meillä nököttää vaahtera talon edessä. Lehtien pinnalle valkoista maalia ja kuivumiseen jälkeen mustalla tussilla silmät ja suu. Ihanan helppoa.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply anna 26.10.2016 at 13:50

  Heippa! Mitä maalia käytit lehtiin? 😊

  • Reply korttelissa 26.10.2016 at 21:44

   Hei,

   Käytin näihin meidän seinämaalin jämiä, merkiltään Uula-maali. Merkin maali on siitä hyvä, että se on hajuton, muoviton, hengittävä sekä ympäristöystävällinen.
   Askartelumaalit toimivat varmasti myös näissä ja ovat lasten kanssa tehtäessä parempi vaihtoehto kuin varsinainen maali 🙂

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.